The Minimalist

(3 klantbeoordelingen)

32.95 incl. BTW

Een geur die aanvulling geeft aan jouw minimalistische interieur.

 

Geur: Amber en romige muskus, een fluweelzachte geur doordrenkt met een vleugje roos vertegenwoordigen de geur van The Minimalist.

Inhoud: De inhoud van de geurkaars bevat 360G waarvan je ongeveer 72 uur plezier van deze kaars zal beleven

Topping: Dit witte heldere kristal wordt beschouwd als een meester-genezer, hierbij wordt een vleugje bladgoud toegevoegd.

 

* Houd er rekening mee dat vanwege het handgemaakte karakter van onze geurkaarsen er kleurvariaties kunnen zijn.

* Excl giftbox en deksel

 

Beschrijving

De kaarsen van Interior43 zijn met veel liefde handgemaakt en bestaan ​​uit sojawas wat 100% vegan en 100% diervriendelijk is. De geuren zijn zelf samengesteld en bestaan ​​uit natuurlijke oliën.

We gebruiken handgieten in ons productieproces, wat zorgt voor extra veiligheid, duurzaamheid en ongeëvenaarde kwaliteit in vergelijking met machinale versies. Hierdoor kunnen de kaarsenpotten gemakkelijk op een aantal creatieve manieren worden hergebruikt, waardoor afval en de impact op het milieu worden verminderd. Door het grotere formaat kun je ook langer van je luxe huisgeur genieten.

De kaarslont is zelf trimmend en heeft geen verzorging nodig tijdens en na het branden. Door de s-vorm van de houtlont krijgt u een dansende subtiele vlam en geeft tijdens het genieten een licht knettergeluid.

 

 

 

Extra informatie

Gewicht 0.9 kg
Afmetingen 9.5 × 8.8 × 10.5 cm

3 beoordelingen voor The Minimalist

  1. Joyce

    Een heerlijke warme geur met een mooie vormgeving.
    De kaars is groot en verspreid een geur door het hele huis. Aanrader!

  2. Johan Koerts

    Fantastische geur die mijn hele huiskamer heerlijk laat ruiken. De geur blijft ook heel lang, beste geurkaars die ik ooit heb gehad

  3. Daisy

    The minimalist kaars oogt luxueus en ruikt heerlijk. De kaars kwam mooi verpakt binnen, brandt goed en laat mijn hele woonkamer geuren. De geur is zacht, maar wel aanwezig.. Absoluut een aanrader!

Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *