Wholesale

Word jij onze nieuwe reseller?

Wij bieden luxe geurkaarsen, waxmelts en waxmeltbranders aan. Al onze producten zijn handgemaakt en de beschikbaarheid van de producten kan hierdoor variëren. Wij zijn een kleine onderneming die staat voor duurzaamheid en milieuvriendelijk.

geïnteresseerd? scroll naar beneden!

LOKAAL PRODUCT

Al onze geurkaarsen worden op de handgegoten in onze studio in Almere. Onze geurkaarsen hebben hebben een hoog geurpercentage, waardoor u krijgt waarvoor u betaalt. Het is een aanvulling voor iedere ruimte in uw huis.


01. AANVRAAG WHOLESALE

Wij nemen uw aanvraag binnen 2 werkdagen in behandeling. U ontvangt na de voorwaarden check onze wholesale catalogus digitaal. Voor de voorwaarden check moet u een geldig btw-nummer hebben waarmee u producten in groothandel kunt kopen. We zullen al deze informatie verifiëren wanneer u zich aanmeldt als groothandelsklant.

02. VERZENDING SAMENGESTELD PROEFPAKKET

U geeft uw voorkeuren aan en wij maken een persoonlijk proefpakket van de geuren voor u.

03. OFFERTE

Wij hebben uw bestelling ontvangen en stellen kosteloos een offerte voor u op. Wij staan voor langdurige samenwerkingen om zo gezamenlijk de beste resultaten te behalen. Een minimale groothandelsbestelling begint vanaf €500-,. Deze prijs is exclusief verzend- en administratiekosten.

BEN JIJ KLAAR VOOR EEN SAMENWERKING ?